POSCUBE, 20 yılı aşkın bir süredir şirketlerin müşteri memnuniyeti odaklı teknoloji ve yazılım şirketidir.

Galeri

Contacts

Beştepe Mah. 32. Cad. No: 1/178 Moment Beştepe Yenimahalle / ANKARA

info@poscube.com.tr

+90 (850) 307 70 06

Restoran Yönetim

Restoran Yönetim Sistemi Nedir?

Restoran yönetim sistemi, gıda işletim sistemlerini (restoranlar, barlar, pastaneler, kafeler, mutfaklar, yemek kamyonları veya teslimat işletmeleri…) kolaylaştırmaya yardımcı olan yazılımlar için genel bir terimdir.

POS (Satış Noktası Sistemleri) restoran yönetim sisteminizin kalbinde yer alır. Gıda işletme sistemlerinde gerekli olan her şeyi ve telefon görüşmelerinizi yöneten, masa rezervasyonlarını alan, envanter yönetimini kolaylaştıran, faturalandırmayı yöneten, eyleme dönüştürülebilir analizler sağlayan ve ayrıca CRM gibi pazarlama faaliyetlerine yardımcı olan araçların birleştirilmesini sağlar. Ayrıca mevcut restoran teknolojisi sistemlerinizle (muhasebe ve çalışan yönetimi yazılımınızla) sorunsuz bir şekilde çalışır ve herhangi bir üçüncü şahıs aracılığıyla entegre olmanızı sağlayan açık API’leri kullanır.

Şimdi bir adım daha ileri gidip PosCUBE yazılımının, restoranların büyümesine nasıl yardımcı olduğuna örnekler vereceğiz:

  1. Gelecekteki ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış özelliklerle dolu bir sistemdir.
  2. Sipariş işleme süresini azaltır.
  3. Gereksiz işleri otomatikleştirir.
  4. Harika bir müşteri deneyimi sunar.
  5. Karları ve Maliyetleri Belirlemede yardımcı olur.

Sonuç olarak, CUBE ile kolaylığın tadını çıkarırken önemli olan şeylere (yaratıcılığınız, yemeğiniz ve müşteri deneyiminiz…) odaklanırken paradan ve zamandan tasarruf edersiniz.

Modern POS Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

  1. Verilerinizi takip edin.
  2. Taşıması ve kullanımı kolay.
  3. Hızlı yazılım güncellemeleri sayesinde yazılımınızın yeni kadar iyi olmasını sağlar.
  4. Daha güvenli veri yönetimi.
  5. Restoran analizleri daha kolay.
  6. Müşteri verilerinizi analiz edebilir, sizin için neyin işe yaradığını görebilir ve daha iyi, daha bilinçli stratejiler izleyebilirsiniz.
  7. Stok Devir Hızını (Gıda Kullanımını) ölçebilirsiniz.
  8. Restoran CRM’yi – Açık oranlar, sosyal medya katılım istatistikleri gibi katılım metriklerini- ölçebilirsiniz.

Sipariş Yönetimi

Restoranınızda hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olup bitenlerden haberdar olmak rakiplerinizle aranıza fark atacak harika bir avantajdır. Sipariş ve durum bildirimleriyle ilgili tüm önemli güncellemeleri artık kontrol panelinizde görebilecek ve yönetim sürecinizi önemli ölçüde kolaylaştırabileceksiniz.

Bir sipariş yönetimi platformuna sahip olmanın temel faydaları şunlardır:

  • Bütünsel sipariş yönetimi.
  • Sipariş durumları için bildirim alabilirsiniz.
  • Tüm önemli müşteri çağrılarını tek bir kontrol panelinden yönetebilirsiniz.

Masa Rezervasyon Sistemi

Restoranlar için çok önemli bir sistemdir. Web sitenizden masa rezervasyonlarını kabul edebilmeli ve rezervasyonlarınızı restoran yönetim sisteminizden yönetebilmelisiniz. Bu sistem sayesinde konuk listesine ve bekleme sürelerine dikkat edebilirsiniz. Ayrıyeten sadık müşterileriniz size yöneldiğinde uyarı alarak müşterilerinize ek bir bonus kazandırabilirsiniz. Bu, onlar için vazgeçilmezlik faktörünüzü artırmanıza izin verir.