POSCUBE, 20 yılı aşkın bir süredir şirketlerin müşteri memnuniyeti odaklı teknoloji ve yazılım şirketidir.

Galeri

Contacts

Beştepe Mah. 32. Cad. No: 1/178 Moment Beştepe Yenimahalle / ANKARA

info@poscube.com.tr

+90 (850) 307 70 06

Pos Yönetim

Pos Yönetim Sistemleri

Restoran Pazarlama Yönetimi

Tüm tekliflerinizi, menü ögelerinizi, özel indirimlerinizi ve daha fazlasını doğru şekilde iletin. Müşterilerinizi restoranınıza geri getiren şey budur.

Bir restoran pazarlama yönetimi kurulumunun önemli kısımları şunlardır:

CRM yönetimi

SMS ve E-posta, müşterilerinizi restoranınızdan en son gelişmelerden haberdar eder. Bir restoran yönetim sistemi ile bu süreç, müşterileriniz kaydolduktan sonra otomatik olarak gerçekleşir. Sosyal yardım kampanyalarınızla ilgili olan mesajlarınızı daha iyi özelleştirmek için veri tabanlarınıza yaş, tercihler, sipariş edilen öğelere göre kategorize edebilirsiniz.

Sadakat Yönetimi

Sadık müşterilerinizi daha iyi tekliflerle ödüllendirmenizi sağlar. İyi sadakat programları (eğer iyi tanıtılırsa), yeni müşterilerinizi düzenli müşterileriniz olmaya teşvik eder. Bu yönetimi, sergilenen ‘sadakat derecesine’ göre kategorilere ayırabilirsiniz. Sadakat derecesi; toplam siparişleri, ortalama sipariş değerleri, ziyaret sıklığı vb. aracılığıyla ölçülebilir.

Uygulama Pazarlama

Kolay push bildirimleri ile tüm aboneleriniz en son gelişmelerden haberdar edebilirsiniz. Uygulama aktivitelerinizi daha da artırabilmeniz için müşterilerinizi uygulamayı indirmeye teşvik etme yöntemleri geliştirmelisiniz.

Restoran pazarlaması giderek daha fazla aşağıdaki yönlere odaklanmaktadır:

  1. Pazarlama Otomasyonu
  2. Veri Analitiği ve Veriye Dayalı Segmentasyon
  3. Tekrar ziyaretleri tetikleyen huni pazarlamasının ortası – buna damla pazarlama, CRM, sadakat yönetimi dahildir-.

Daha önce vurgulandığı gibi, bir Restoran yönetim sistemi, verileri daha iyi yönetmenize yardımcı olur. Ayrıca , müşterilerinizin her zaman etkileşimde kalmasını sağlayan iyi zamanlanmış otomatik pazarlama yoluyla olası satış sonrası sızıntıları kapatmaya yardımcı da olmuş olur.

Çalışan yönetimi aracı

Özel bir çalışan yönetimi yazılımıyla entegrasyon öneriyoruz.

İşte dikkat etmeniz gereken bazı özellikler:

  • Çalışan devam takibi
  • Zaman çizelgeleri, üretkenlik ve fazla mesai takibi
  • Kullanıcı erişim kontrolü ayarları.
  • Çalışan bilgileri
  • Bordro yönetimi özelliği veya entegrasyonu

Restoran finansmanı ve Muhasebe yazılımı

Restoran finansmanınız ve muhasebe yazılımınız, Satılan Malların Maliyetini belirlemenize, satışları ve karları izlemenize ve vergilerinizi yönetmenize yardımcı olmalıdır. Bu konuda herkese uyan tek bir yaklaşım yoktur. Her şirketin kendi gereksinimleri vardır. Bunun için özel muhasebe yazılımıyla bir entegrasyon öneriyoruz. Para konularınızın doğru bir şekilde ele alındığından emin olmak için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olan CUBE bu hizmetleri sağlayabilir.